Parc Pairi Daiza - Brugelette, natuur en dierenpark

Parc Pairi Daiza is een prachtig dierenpark en botanische tuin gelegen in Brugelette, België. Het park staat bekend om zijn uitgestrekte terrein met diverse habitats die verschillende diersoorten van over de hele wereld huisvesten. Van majestueuze olifanten tot kleurrijke vogels en imposante roofdieren, Parc Pairi Daiza biedt een unieke gelegenheid om dieren van dichtbij te zien en te leren over hun leefomgeving.

Naast het observeren van dieren, biedt het park ook prachtige tuinen en landschappen, waaronder Aziatische tempels, Mongoolse tenten en Chinese tuinen. Dit creëert een sfeer van ontdekking en verwondering voor bezoekers van alle leeftijden.

Parc Pairi Daiza is niet alleen een plek van entertainment, maar ook van educatie en behoud. Het park is betrokken bij verschillende conservatieprogramma’s om bedreigde diersoorten te beschermen en hun natuurlijke habitat te behouden.

Met jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld is Parc Pairi Daiza een must-see bestemming voor natuurliefhebbers, gezinnen en avonturiers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring.

Lichtervelde - Carpoolparking

Carpoolparking aan afrit 9 E403/A17.

Loppem - Carpoolparking

Koning Albert I-laan, 8210 Zedelgem

Oekene (Roeselare) aan de kerk