Tirol, muziekreis 6-daagse

Het Zillertal is één van de mooiste natuurparels van Tirol en bekend om zijn uitstekende muzikanten. Voor de wandelliefhebbers is het een echt paradijs. Met de Zillertal Activecard kan men gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. Ons viersterrenhotel met verwarmd buiten zwembad en overheerlijke keuken garandeert ons een onvergetelijk verblijf.

Dag 1
Via de Franse en Duitse autosnelwegen rijden we naar onze verblijfplaats. Gebruikelijke stops onderweg. Begroeting met welkomstdrankje, avondmaal en voorstelling film over het Zillertal.

Dag 2

Met lokale gids verkennen wij het meest zonnige dorp van het Zillertal en wandelen naar de bedevaartkapel Pankrazberger. Na het vrije middagmaal maken wij een rondrit met een oldtimer tractor in de omgeving en genieten nadien van de Kaffejause in het hotel. ’s Avonds optreden van die Fetzig’n aus dem Zillertal.

Dag 3

Het privaat jachtkasteel Tratzberg gebouwd in de 16e eeuw op een heuvel is één van de architectonische juwelen van Oostenrijk. Met een koptelefoon vernemen wij er alles over in het nederlands. Voor het vrije middagmaal rijden wij naar Rattenberg. Het kleinste en oudste stadje van Tirol. Wij bezoeken er een glasblazerij gevolgd door een demonstratie. ’ s Avonds genieten wij van het grote Pachmair-buffet en een optreden van Rita en Andreas.

Dag 4

Wij starten de dag met een bezoek aan de lokale kaasfabriek waar het ’s morgens gonst van activiteiten. Vlakbij bevindt zich Binderholz. Een ultramodern bedrijf waar pas afgezaagde bomen honderd procent verwerkt worden zonder afval en op een totaal milieuvriendelijke wijze. Een uniek bezoek. Voor het middagmaal rijden we naar Mayerhoven en nadien verder tot aan de gletsjer in Hintertux. ’s Avonds speelt voor ons in de feesthal de plaatselijke muziekkapel.

Dag 5

Na het rijkelijk ontbijtbuffet rijden we naar  het domein van Swarovski in Wattens. Gelegenheid tot het bezoek van Kristellwelten (facultatief) of shoppen in de winkel. Vrij middagmaal in Pertisau gelegen aan de Aachensee, het grootste meer van Tirol. Dit fjordenachtige meer ligt ingesloten tussen de prachtige bergketens van de Karwendel. Na het avondmaal zorgt Mario K voor een muzikale ambiance.

Dag 6

Na het ontbijt keren wij terug via Ulm, Stuttgart, Luxemburg naar huis terug.

 

Inbegrepen:

Reis per luxe-autocar.

Halfpension vanaf het avondmaal de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag.
Drank tijdens het avondeten in het hotel (bier, wijn, frisdrank).
Dagelijks mogelijkheid “Kaffejause” (1stuk taart en koffie).
Vrij gebruik van de wellnessruimte.
Deelname aan het programma van de muzikantenparade.
Bezoek jachtkasteel Tratzberg, fabriek Binderholz en kaasmakerij in Fügen.

 

Niet inbegrepen:

Eénpersoonskamer: € 100,00 / reis.

Eventuele extra toegangsgelden op te bezoeken plaatsen.

Hotel Pachmair**** - Uderns

Het hotel Pachmair wordt al meer dan 500 jaar door de familie Geiger beheerd en ligt op een rustige locatie in het schilderachtige dorp Uderns. De comfortabele kamers zijn ingericht in traditionele stijl en genieten van alle comfort. Het hotel heeft een wellnessruimte met verwarmd buitenzwembad, sauna’s en whirlpool, stoombad enz.. Een uitstekende keuken, ’s morgens een rijkelijk ontbijtbuffet en elke avond een keuzemenu met voorgerecht, hoofdgerecht, salade en dessertbuffet. De dranken (bier, wijn, frisdrank) tijdens het avondmaal zijn inbegrepen.

Data

Aantal dagen

Dienst

Prijs

Opmerking

Online reserveren

17/07/2022

6

HP

€ 840,00