Ski- en wandelvakantie Sölden 2022

Na 2 jaar van onderbreking zetten we graag onze traditie verder.

Sinds 1970 trekken we naar Sölden.

 

Sölden is een ideale locatie voor een aangenaam winterverlof.

Het stadje straalt gezelligheid uit en bruist van de activiteiten. In Sölden vind je talrijke winkels en oergezellige Alm Stuben, waar een Jägerthee nergens beter smaakt!

Er zijn weinig skigebieden in de Alpen die zoveel te bieden hebben. Een fantastische ski-arena met 160 km pistes en voor elk wat wils. Sölden is dankzij de twee gletsjers een zeer sneeuwzeker gebied. Je kunt ook de ‘Big 3’ skipiste volgen, waarbij je langs de drie hoogste toppen (3000 m) van de Ötztal Arena glijdt. Dit is uniek in Oostenrijk. Ook de Giggijoch is voor velen het ideale skiparadijs.

Op de pistes zelf treffen we gezellige berghutten waar even op adem kunnen komen.

 

Ook voor de fervente wandelaar is Sölden een ware ontdekking. De winterwandelwegen lopen door besneeuwde bossen, weiden en langs de Ötztaler Ache. Geniet van het landschap op goed geruimde en bewegwijzerde winterwandelpaden, ontdek verborgen plekjes en rust uit in pittoreske hutten waar er steeds een gezellige ambiance heerst.

Je kan ook deelnemen aan een gegidste sneeuwschoenwandeling of op eigen houtje genieten van de stilte en rust in het sprookjesachtige witte landschap.

Wie liever een dagje ontspanning zoekt, kan terecht in de Aquadome in Längenfeld, waar je kan genieten van de grootste wellness faciliteiten van de Alpen.

 

Praktisch

Heen

21/01/2022

Vertrek: garage Sima Tours Lichtervelde of Kortrijk Kinepolis.

 

Prijs:

880 Euro per persoon in een dubbele kamer

990 Euro per persoon in een singel kamer

 

In deze prijs is inbegrepen:

  • De verplaatsing heen en terug met eigen luxe-autocar
  • Het verblijf in halfpension in ‘Gasthof Waldcafe’ vanaf zaterdagavond 22/01 tot en met het ontbijt op zaterdagmorgen 29/01
  • Alle taksen en drinkgelden

Niet in de prijs inbegrepen:

  • Huur ski-uitrusting, skilessen, liftabonnement
  • Annulerings- en reisbijstandsverzekering.

Data

Aantal dagen

Dienst

Prijs

Opmerking

Online reserveren

21/01/2022

10

HP

€ 880,00