Londen, Kerstshopping 2-daagse

Laat je onderdompelen in de Britse hoofdstad om cultuur op te snuiven of je volgt het adagio ‘shop till you drop’ in deze kerstperiode. Trek zelf op zoektocht in het British Museum, de Wallace Collection, Harrods…

 

Dag 1

We steken het kanaal over met de ferry en maken een korte stadsrondrit. In de namiddag wandeling door St-James’s wijk en rond het Royal London: Buckingham Palace, Horse Guards, Westminster Abbey… Shoppers zijn natuurlijk vrij en halen hun hart op in Regent Street, Covent Garden of Seven Dials. In de vooravond begeven we ons naar het hotel.

 

Dag 2

Vrije dag om verder te shoppen in kerstsfeer of voor een bezoek aan de unieke Camden Markets, van bric-à-brac tot fluorescerende kledij, terwijl je je tegoed doet aan de eettentjes. In de late namiddag retour naar huis per ferry.

 

Inbegrepen:

Reis per luxe-autocar en overtocht per ferry (Calais-Dover).

Verblijf in kamer met Engels ontbijt!

 

Niet inbegrepen:

Eénpersoonskamer: € 65,00 / reis.

Eventuele toegangsgelden op te bezoeken plaatsen.

 

Hotel Novotel West**** - Londen (of gelijkwaardig)

Dit hotel ligt in het hart van Londen, op loopafstand van Broadway Shopping Centre en Hammersmith Apollo. Dit 4-sterren hotel ligt in de buurt van Shepherd's Bush Empire en Earl's Court tentoonstellingscentrum. De kamers zijn voorzien van minibar, televisie, internetverbinding, kluis, en bureau.

Data

Aantal dagen

Dienst

Prijs

Opmerking

Online reserveren

03/12/2022

2

KO

€ 230,00