Cruise Britse eilanden

Ontdek de charmes van de Briste Eilanden

14-daagse cruise met vertrek en terug tot Zeebrugge

 

Van Ierland tot Ulster, van Schotland tot Engeland, deze prachtige route zal u door een wonderlijke wereld brengen, waarbij men moeilijk aan zijn charme kan weerstaan! Legendes, archeologie, kunst,

wilde kusten en betoverende landschappen staan op het programma.

Indien u denkt dat u het Verenigd Koninkrijk kent, dan zal u nog verrast zijn en verblind worden door de talrijke contrasten. Van de legendes van het Ierland van de Kelten tot de ruige kusten van Schotland, van het aristocratische Edinburgh tot de opmerkelijke culturele bloei van Glasgow, van de perfect gestileerde tuinen van Belfast tot de mysterieuze rechtopstaande stenen van Stonehenge of Callanish....

Kortom, een caleidoscoop van indrukken, onvergankelijke herinneringen en emoties zal u overvallen. Welkom aan boord voor een bijzonder verrijkende cruise met prachtige steden om te ontdekken

en te herontdekken: Londen, Cambridge, Edinburgh, Belfast, Glasgow, Liverpool, Dublin,... So British!

 

Vaarroute :

 

Dagen - Aanloophavens                                       

                           

Dag 1 - Zeebrugge                

Dag 2 - Tilbury                     

Dag 3 - Op zee                             

Dag 4 - Rosyth (Edinburgh)   

Dag 5 - Invergordon               

Dag 6 - Stornoway                     

Dag 7 - Oban                               

Dag 8 - Belfast                                 

Dag 9 - Greenock (Glasgow)    

Dag 10 - Liverpool                             

Dag 11 - Dublin                

Dag 12 - Op zee                              

Dag 13 - Southampton                         

Dag 14 - Zeebrugge                        

 

 

 

Welkom aan boord van de Astoria!

Volgens uw smaak en affiniteiten, beschikt de Astoria over vele gemeenschappelijke ruimtes om te genieten. Het Calypsodek is hiervoor volledig uitgerust. U vindt er de grote theaterzaal waar artiesten elke avond zullen optreden, de bars, verschillende kleine ontspanningsruimtes, de bibliotheek met Nederlandstalige boeken, de internetruimte (diensten te betalen), de kaartruimte, de boetiek en het Lotusbuffet.

Heerlijk tafelen

Geniet van de verfijnde keuken in het prachtige Art Deco geïnspireerde restaurant, waarvan het interieur de traditie van de grote brasseries oproept. U kunt er uw ontbijt nemen in de vorm van een rijkelijk geserveerd buffet. De lunch en het avondmaal worden à la carte geserveerd, aan prachtige gedekte tafels. Voor het avondmaal neemt u plaats aan uw vooraf gereserveerde tafel. U heeft de keuze uit 2 diensten (volgens beschikbaarheid). De menu’s zijn in het Nederlands. Het Lotus buffet verwelkomt u ook voor uw ontbijt en lunch in buffetvorm. U kunt zowel binnen als buiten de maaltijd gebruiken.

 

De vele diensten aan boord

Ter ontspanning kunt u genieten van het buitenzwembad en de fitnessruimte. U vindt er ook een schoonheids- en massagesalon, kapper (diensten te betalen). Twee liften bedienen alle dekken.

 

Een ruime keuze aan kajuiten

Verdeeld over 11 verschillende categorieën op 5 passagiersdekken, hebben de 259 buiten- en binnenkajuiten een oppervlakte van 12 tot 18 m². De Astoria biedt een ruime keuze aan kajuiten, allemaal goed uitgerust en comfortabel met twee aparte bedden (waarvan de meeste tegen elkaar geplaatst kunnen worden). Sommige kajuiten bieden plaats aan maximaal 4 passagiers (raadpleeg ons).

Elke kajuit is voorzien van airconditioning en heeft een badkamer met bad en toilet. Een garderobekast, televisie, haardroger en persoonlijke kluis maken uw privéruimte compleet. De Junior Suites beschikken over een schrijftafel en zithoek met sofa. De Deluxe Balkon Suites, met een oppervlakte van 30 m², beschikken over een aparte ruime zithoek met toegang tot uw privé balkon. De categorieën Junior Suite en Suite Deluxe Balkon zijn uitgerust met een jacuzzi.

 

Benieuwd naar alle informatie? Bekijk hier de volledige brochure.

Voor meer info aarzel niet ons te contacteren!

 

Data

Aantal dagen

Dienst

Prijs

Opmerking

Online reserveren

10/05/2020

14

VP

€ 2.290,00