Den Haag, Delft (bezoek Delfts Blauw) en Scheveningen

Ontdek de wereld van Delfts Blauw in Delft! In de voormiddag brengen we een bezoek aan het ROYAL DELFT museum en de fabriek van de originele Delfts Blauw producent. (bezoek inbegrepen).

Den Haag, hoofdstad van Nederland, heeft de allure van de hoofdstad en de charme van de Parijse winkelstraten. Er is niet alleen het koninklijk paleis Noordeinde, het Binnenhof met de Ridderzaal waar op Prinsjesdag de koning voor de leden van beide Kamers de troonrede uitspreekt, het prachtig vernieuwde en uitgebreide Mauritshuis met o.a. Vermeers meisje met de parel alsook het Panorama Mestdag.

Maar natuurlijk ook de Passage, een overdekt winkelcentrum uit de 19e eeuw met prachtige luxe winkels. Daarnaast bevindt zich de Nieuwe Passage met een enorm aanbod van alle grote merken. De Grote Marktstraat is voor de shoppingliefhebbers met o.a. de Bijenkorf de place to be. De Haagse Bluf is een klein winkelcentrum bij de Grote Kerk.

In Scheveningen, en zeker tijdens de zomer, valt er heel wat te beleven. Zowel het chique Kürhaus als de Pier werden recent vernieuwd. Voor de shoppers is de Palace Promenade een must, het is heerlijk flaneren op de Boulevard en langs het strand, waar ook het museum 'Beelden aan Zee' aantrekkelijk is.

De klanten die alleen Den Haag willen bezoeken worden eerst afgezet in het centrum.Na het vrije middagmaal in Scheveningen wordt teruggekeerd naar Den Haag om er nog een paar uur te vertoeven. 

 

 

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren