Tirol - Berwang 7-daagse

Voor wie houdt van een verwenverblijf in een luxehotel, midden het wondermooie berglandschap en de typische gemoedelijke sfeer van het Oostenrijkse Tirol, is dit een uitzonderlijk aanbod! Voor een interessante prijs logeert u in het exclusieve hotel Singer, dat behoort tot de hotelgroep “Relais & Châteaux”. De familie Singer ontvangt u in een persoonlijke en warme sfeer. Naast de uitstappen zijn alle middagmalen, behalve op de heen- en terugreis, inbegrepen. En elke avond biedt het hotel een speciaal avondmaal en/of amusement aan. Ook onze excursies naar de hoogtepunten van Tirol maken deze reis onvergetelijk.

 

Dag 1

Heenreis via Brussel, Keulen, Ludwigshafen, Stuttgart en Füssen. Voorbij Füssen komen we aan de Oostenrijkse grens en via Reutte gaat het dan snel naar onze verblijfplaats Berwang.

 

Dag 2

In de voormiddag vrije tijd voor verkenning van het hotel, de SPA of een bezoek aan het dorp Berwang. Middagmaal in het hotel. In de namiddag met de gele bommeltrein naar een waterval in de omgeving en naar de hoogst gelegen brouwerij van Oostenrijk voor bezoek. ’s Avonds is er een barbecue met jodel- en citeravond en dans.

 

Dag 3

De Beierse droomkastelen werden gebouwd door de laatste Beierse Koning Ludwig II. In de voormiddag bezoeken we het kasteel Linderhof. Na het middagmaal bezoeken we het kasteel Neuschwanstein. We besluiten met een bezoek aan de beroemde roccoco-kerk van Wies, één van de mooiste kerken van Duitsland. In het hotel is er ’s avonds een specialiteitenbuffet.

 

Dag 4

In de voormiddag bezoeken we de wereldberoemde kristalfabriek Swarovski in Wattens.  Daarna gaan we naar Rattenberg, het stadje van de glasblazers, voor ons middagmaal.  In de namiddag bezoeken we de zilvermijn van Schwaz, waar in de middeleeuwen zilver bovengehaald werd, die mooi gereconstrueerd is. ’s Avonds is er fondue in het hotel.

 

Dag 5

Vandaag maken we een uitstap in het hooggebergte. We reizen naar de Kaunertal-gletsjer (2750m), een internationaal ski-oord. De weg naar boven laat ons kennismaken met de ruwe bergwereld en zijn typische fauna en flora. Boven op de gletsjer houden we onze picknick. ’s Avonds worden we voor het aperitief verwacht in de keuken van het hotel, voor een “Küchenparty”, na het avondmaal is er disco-avond.

 

Dag 6

Wij bezoeken vandaag de Tiroolse hoofdstad Innsbruck. In de voormiddag begeleid stadsbezoek.  Middagmaal in de stad en daarna vrije tijd met gelegenheid tot shopping. In het hotel is er een afscheidscocktail en een galadiner voor onze laatste avond.

 

Dag 7

Terugreis doorheen Duitsland terug naar België en naar onze diverse afstapplaatsen vol aangename herinneringen.

 

Inbegrepen

Reis per luxe autocar.

Volpension vanaf het avondmaal de eerste dag tot en met het ontbijt op de laatste dag. Wijn en water à volonté tijdens elke maaltijd.

 

Niet inbegrepen

Eénpersoonskamer : € 140,00 / reis.

Toegang tot de Welness-afdeling van het hotel (20€ per dag).

Eventuele toegangsgelden op te bezoeken plaatsen.

Hotel Singer**** - Berwang

Hotel Singer in Berwang behoort tot de keten ‘Relais & Châteaux’ en is een exclusief luxe-hotel. Service, inrichting, kamers en keuken zijn van hoogstaande kwaliteit. Alle kamers zijn uitgerust met bad of douche, zithoek, TV, telefoon. Het restaurant van het hotel is gastronomisch. Het hotel beschikt over een uitgebreide spa-afdeling, met sauna, binnen- en buitenzwembad, beauty-center… Een unieke kans om deze verwennerij mee te maken, in volpension met amusement elke avond, voor een interessante prijs!

www.hotelsinger.at

Data

Aantal dagen

Dienst

Prijs

Opmerking

Online reserveren

21/07/2019

7

VP

€ 990,00

OP AANVRAAG!