Parijs, kerstshopping 2-daagse

Voor velen is de lichtstad Parijs de mooiste stad ter wereld, die steeds tot de verbeelding blijft spreken. Het weekend is het ideale moment om Parijs met de bus te doorkruisen om zo de grandeur van de klassieke monumenten en de vele moderne gebouwen te bewonderen. Er wordt ruim voldoende tijd voorzien om te kerstshoppen, in groep of individueel.

 

Dag 1

We starten met een rondrit en zo krijgen we de Madeleine te zien, de Opera, het Louvre, de Champs-Elysées en de Eiffeltoren. In de namiddag is er vrije tijd in de buurt van de Opera en de grote warenhuizen om te shoppen. De mooiste kerstmarkt bevindt zich op de Champs-Élysées. Op weg naar ons hotel kunnen wij genieten van de betoverende kerstversiering en de verlichte Eiffeltoren. Na de check-in in het hotel, brengen wij al wie wil terug naar het centrum voor een vrij avondmaal. Wie het wenst kan een revue-show (Lido, Moulin Rouge) bijwonen.

 

Dag 2

Profiterend van de verkeersluwte kan men verder individueel kerstshoppen of maken we samen een grote stadsrondrit. Vrije lunch in Quartier Latin of de omgeving van de kathedraal Notre Dame. Wij sluiten ons bezoek van Parijs af op Montmartre met  een bezoek aan de basiliek Sacre-Coeur en het stemmige place du Terte.

 

Inbegrepen

Reis per luxe-autocar.

Verblijf in kamer en ontbijt.

 

Niet inbegrepen

Eénpersoonskamer: € 50,00 / reis.

Eventuele toegangsgelden op te bezoeken plaatsen.

Hotel Mercure Porte d’Orleans - Parijs***

Het hotel is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Parijs. Het heeft mooie kamers met alle comfort en men serveert er een rijkelijk ontbijtbuffet. Met onze bus of de metro bereikt u vlug het centrum.

www.mercure.com/Orléans

Data

Aantal dagen

Dienst

Prijs

Opmerking

Online reserveren

16/12/2017

2

KO

€ 145,00