Parijs, kerstshopping 2-daagse

Voor velen is de lichtstad Parijs de mooiste stad ter wereld, die steeds tot de verbeelding blijft spreken. Het weekend is het ideale moment om Parijs met de bus te doorkruisen en zo de grandeur van de klassieke monumenten en de vele nieuwe moderne gebouwen te bewonderen. Er wordt ruim voldoende tijd voorzien om te shoppen! In afspraak met de gids kan men steeds Parijs vrij op eigen houtje verkennen.

 

Dag 1

We starten met een rondrit: Via de Champs Elysées, Arc de Triomphe, place de la Concorde, Madeleine rijden we naar de Opera waar de grote warenhuizen La Fayette en Le Printemps zich bevinden. Vrije tijd om te shoppen, de mooie etalages te bekijken en de kerstsfeer op te snuiven. Op weg naar ons hotel kunnen wij genieten van de betoverende kerstversiering en de verlichte Eiffeltoren. Na de check-in in het hotel, brengen wij al wie wil terug naar het centrum voor een vrij avondmaal. Wie het wenst kan een revue-show (Lido) bijwonen.

 

Dag 2

Profiterend van de verkeersluwte maken we een uitgebreide stadsrondrit naar o.a. Bois de Boulogne met het museum Louis Vuitton, La Défense, tour Montparnasse, enz. Vrije lunch en vrije namiddag. Er valt heel te beleven: de mooiste kerstmarkt van Frankrijk opgesteld in de jardin des Tuileries, gaan shoppen in Le Marais of in de omgeving van de opera. Extraatje: veel musea zijn deze zondag gratis (Picasso, Orsay, Branly, Rodin). Bij valavond verlaten wij de feeëriek verlichte lichtstad Parijs.

 

Inbegrepen

Reis per luxe-autocar.

Verblijf in kamer en ontbijt.

 

Niet inbegrepen

Eénpersoonskamer: € 50,00 / reis.

Eventuele toegangsgelden op te bezoeken plaatsen.

 

 

 

 

Hotel Mercure Porte d’Orleans*** - Parijs

Het hotel is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Parijs. Het heeft mooie kamers met alle comfort en men serveert er een rijkelijk ontbijtbuffet. Met onze bus of de metro bereikt u vlug het centrum.

 

Data

Aantal dagen

Dienst

Prijs

Opmerking

Online reserveren

04/12/2021

2

KO

€ 175,00