Tongeren, Alden Biesen met Fleuramour

Op zondagmorgen valt er in Tongeren heel wat te beleven. Vooreerst de grote internationale antiek- en brocantemarkt in het centrum, onder de bomen van de vestingen en in de omgeving van de Moerenpoort.. Ook het Gallo-Romeinsmuseum, het Begijnhof (UNESCO) en de impossante Onze-Lieve-Vrouw basiliek met aanpalende archeologische site en zijn schatten tentoongesteld in het Teseum zijn de moeite waard. Op de markt en omgeving, dicht bij het standbeeld van Ambiorix, krioelt het van gezellige restaurantjes voor het vrij middagmaal.

De landcommanderij van de Duitse orde, Alden Biesen is uitgegroeid tot een cultureel centrum van de Vlaamse Overheid. Alle historische gebouwen op het domein en de waterburcht en aangelegde tuinen vormen een uniek decor.

Een bezoek aan het gratis museum is een must.

Fleur Floral Fashion laat je  genieten van betoverende bloemencreaties in de landcommanderij van Alden Biesen. Een coronaproof evenement dat je doet dagdromen van het groots opgezette Fleuramour dat in 2022 zijn 25ste jubileum viert.

Het thema van dit jaar luidt: 'A Castle Deserves Art'. En dus wordt het kasteel van Alden Biesen vijf dagen lang ondergedompeld in unieke bloemenpracht. Verwacht een mooie mix aan bloemen, oogstrelende creaties en kunstzinnige projecten. Hier droom je weg bij meer dan 50 buitengewone florale designs.

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

25/09/2022

€ 58,00

€ 55,00