Rotterdam, shopping en stadsbezoek met Scandinavische Kerstmarkten

De havenstad Rotterdam, voor meer dan 80% vernield tijdens de tweede wereldoorlog, wordt door alle reisgidsen uitgeroepen tot ideale citytrip.

Wij maken er een uitgebreide stadsrondrit langs o.a. Kop van Zuid, SS Rotterdam, de Maassilo, Erasmusbrug, de kubuswoningen, enz..

De vele indrukwekkende wolkenkrabbers bepalen de skyline van het nieuwe Rotterdam.

De markthal is ongetwijfeld de nieuwe grote trekpleister. Wij voorzien er wat vrije tijd om jullie keuze te maken tussen de vele standjes.

Als shoppingstad lokt Rotterdam hoe langs om meer toeristen. De bekendste winkelstraat is de Koopgoot. Maar zowel op de Lijnbaan als Coolsingel (met de Bijenkorf) vindt men de bekende modeketens en grote warenhuizen.

De musea in Rotterdam lokken veel bezoekers. Men kan mits reservering het pas geopende museum Boijmans van Beuningen bezoeken, ook de Kunsthal, het Scheepsvaartmuseum en het mooie Wereldmuseum zijn de moeite waard.

 

In de tweede helft van november worden in en rond de Scandinavische kerken, kerstmarkten gehouden die vooral de typische producten aanbieden. De Deense, Noorse en Finse zeemanskerk liggen allemaal dicht bij elkaar en op wandelafstand van het stadscentrum.

 

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

19/11/2022

€ 37,00

€ 34,00