Rotterdam, havenrondvaart, stadswandeling en vrije tijd

De havenstad Rotterdam, voor meer dan 80% vernield tijdens de tweede wereldoorlog, wordt door alle reisgidsen uitgeroepen tot ideale citytrip.

Wij maken er een uitgebreide stadsrondrit langs o.a. Kop van Zuid, SS Rotterdam, de Maassilo, Erasmusbrug, de kubuswoningen, enz..

De vele indrukwekkende wolkenkrabbers bepalen de skyline van het nieuwe Rotterdam.

De markthal is ongetwijfeld de nieuwe grote trekpleister. Wij voorzien er wat vrije tijd om jullie keuze te maken tussen de vele standjes.

 

Midden het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleven wij een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens van de wereld. We zien de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan ons voorbij glijden gevolgd door een uniek uitzicht op scheepswerven, dokken en de hyper moderne overslag van duizenden containers. Tot slot varen wij langs het stoomschip Rotterdam het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika lijn.

 

Ook als shoppingstad lokt Rotterdam hoe langs om meer toeristen. De bekendse winkelstraat is de Koopgoot. Maar zowel op de Lijnbaan als Coolsingel (met de Bijenkorf) vindt men de bekende modeketens en grote warenhuizen.

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

06/07/2019

€ 45,00

€ 42,00