Phantasialand, grootste Duitse pretpark te Bruhl

Ontdek de vele verschillende attracties en shows voor groot en klein, jong en oud! Zowel adrenalinejunks als nieuwsgierige ontdekkingsreizigers en kleine avonturiers: in Phantasialand is voor ieder wat wils!

Wie houdt van een flinke dosis spanning en kriebels in de buik is bij Phantasialand aan het juiste adres! Ga over de kop, race door scherpe bochten, scheer rakelings langs rotsen en stort uzelf in de afgrond! De perfecte mix voor een zomerdag en dankzij onze waterattracties krijgt u ook nog de nodige verkoeling!

Met de kinderen er gezellig op uit? Om te zorgen dat het avontuur zo fantastisch wordt als u het zich had voorgesteld staat onze familie service in het themagebied Berlin u met raad en daad bij.
Er is een speciale ruimte voor babyverzorging.

Het doek gaat omhoog en het toneel is vrij voor onze zomerse show-highlights! Uitgekiende choreografieën en meeslepende muziek smelten samen. Adembenemende, gewaagde stunts en hoogwaardige kunsten geven u een blik in een andere wereld. Bent u bereid het alledaagse achter u te laten en uw fantasie de vrije loop te laten gaan?

 

Toegangsticket inbegrepen in de prijs.

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

23/07/2019

€ 85,00

€ 75,00