Parijs, shopping en vele musea gratis (o.a. Picasso, Rodin & Branly museum)

De lichtstad Parijs blijft bekoren. We bereiken onze afstapplaats aan place de l'Etoile. Wie wil kan de ganse dag op eigen houtje Parijs verkennen.

Heel veel musea zijn gratis o.a. de Orangerie, Le Petit Palais, het vernieuwe Rodin museum, het museum Branly, Picasso museum, enz....

In de tuin van Tuilerie staat de kerstmarkt die vroeger te vinden was op de Champs-Elysées.

 

De lichtstad Parijs is tijdens de kerstperiode zeker het bezoeken waard! Laat je je betoveren door de miljoenen lichtjes en gezellige kraampjes.

De kerstmarkt die vroeger op de Champs-Elysées stond staat nu in de jardin des Tuilleries en volgens de organisitoren is nog uitgebreider dan vroeger.

Ook de kerstmarkt rond de kerk van Saint-Germain-des-Prés is de moeite waard.
Op de place de la Concorde bevindt zich een reuzenrad.

Buiten de kerstmarkten zijn ook de grootwarenhuizen Lafayette en Printemps en omgeving tijdens de wintermaanden prachtig gedecoreerd!  De etalages zijn ieder jaar een echte attractie vooral voor de kinderen.

De koepel in Lafayette is een lust voor het oog en vanop het terras heeft men een uniek zicht op de verlichte stad Parijs.

De modezaken bevinden zich in de avenue Montaigne, rue faubourg, Saint-Honoré en de Champs-Elysées.

Dicht bij de busparking bevindt zich het Petit Palais, museum van Schone Kunsten van de stad Parijs waar de toegang altijd gratis is.

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

01/12/2019

€ 39,00

€ 36,00

LAATSTE PLAATSEN!