Parijs, kerstshopping

De lichtstad Parijs is tijdens de kerstperiode zeker het bezoeken waard! Laat je je betoveren door de miljoenen lichtjes en gezellige kraampjes.

De kerstmarkt die vroeger op de Champs-Elysées stond staat nu in de jardin des Tuilleries en volgens de organisitoren is nog uitgebreider dan vroeger.

Ook de kerstmarkt aan de Notre Dame, niet ver van de Quartier Latin en de kerstmarkt rond de kerk van Saint-Germain-des-Prés is de moeite waard.
Op de place de la Concorde bevindt zich een reuzenrad.

Buiten de kerstmarkten zijn ook de grootwarenhuizen Lafayette en Printemps en omgeving tijdens de wintermaanden prachtig gedecoreerd!  De etalages zijn ieder jaar een echte attractie vooral voor de kinderen.

De koepel in Lafayette is een lust voor het oog en vanop het terras heeft men een uniek zicht op de verlichte stad Parijs.

De modezaken bevinden zich in de avenue Montaigne, rue faubourg, Saint-Honoré en de Champs-Elysées.

In le Grand Palais loopt thans een tijdelijke tentoonstelling met het werk van Miro en Alphonse Mucha alsook de tentoonstelling Micheal Jackson on the wall. Het is aan te raden vooraf (online) een ticket te boeken.

Dicht bij de busparking bevindt zich het Petit Palais, museum van Schone Kunsten van de stad Parijs waar de toegang altijd gratis is.

 

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

15/12/2018

€ 38,00

€ 35,00

VOLZET!

28/12/2018

€ 36,00

€ 33,00

LAATSTE PLAATSEN!