Middelburg boottocht, mosselmaaltijd en Vlissingen

Een nieuwe versie van onze Zeelandreis.

Iedere donderdag vindt in Middelburg de grootste markt van de provincie Zeeland plaats. Het prachtige stadhuis gebouwd door afstammelingen van de architectenfamilie Keldermans gelijkt goed op het stadhuis van Brussel. In de oude Premonstrenser-abdij, herstelt na WO II, is thans het Provinciehuis gevestigd. Lange Jan, de abijtoren van 85 meter hoog uit de 14e eeuw overheerst het stadsbeeld. Na wat vije tijd maken wij een rondvaart op de kanalen en verdedigingsgrachten van deze stad. Met wat geluk zien wij ook wel enkele locals in folklore kledij.

Voor de mosselmaaltijd rijden wij naar het Veerse meer. Na de tomatensoep volgt een grote kom mosselen met frieten, sla en drie sausjes. Voor wie geen mosselen lust is er een alternatief (kalkoen of zalm, bij reservatie te melden).

Vlissingen een oud vissersdorp heeft heel wat te bieden. Langs de Westerschelde die uitmondt in de Noordzee loopt de Boulevard, een kilometers lange laan die uitnodigd tot flaneren. In de geboortestad van admiraal De Ruyter wordt in het MuZeecum het rijke maritiem verleden van Vlissingen uiteengezet.

In het Arsenaal, een attractiepark voor kinderen, heerst Piet Piraat. Voor de shoppers is er een ruim winkelaanbod en absoluut geen gebrek aan leuke terrasjes.

 

Boottocht en middagmaal inbegrepen in de prijs.

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

25/07/2019

€ 54,00

€ 51,00

VOLZET!