Londen, kerstshopping (shuttle)

Londen is the place to be om kerstinkopen te doen. Vanaf eind november tot en met begin januari is het extra gezellig en sfeervol in Londen. De winkels en straten worden elk jaar fantastisch versierd. Grote kerstbomen, prachtige kerststallen en heel veel lichtjes. Kortom: Super gezellig!

Via onze opstapplaatsen rijden we naar Calais waar we onze gereserveerde shuttle nemen tot in Folkestone. Eenmaal aangekomen in Folkestone rijden we verder door naar Londen, de stad waar cultuur, kunst en shoppen op een boogscheut van elkaar liggen.
Na een korte stadsrondrit in het centrum van Londen wordt halt gehouden in de omgeving van Trafalgarsquare. Nadien is er vrije tijd om te shoppen en de stad te verkennen of (onder begeleiding van een gids) een wandeling te maken via Buckingham Palace en The Horse Guards tot aan Big Ben en The Londen Eye terug naar Trafalgar Square.

Bij het verlaten van de stad rijden we door het financieël kloppend hart, The City en The Docklands. Zeker de moeite waard om deze stad te ontdekken!

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

09/12/2017

€ 52,00

€ 49,00

23/12/2017

€ 52,00

€ 49,00

2 LAATSTE PLAATSEN!