Krekengebied: Palingmenu (inclusief) en bezoek Valkeniershof

Een smakelijke en leuke dag in het wondermooie krekengebied. Via de nieuwe A11 rijden wij naar Ijzendijke voor een bezoek aan het Valkeniershof. Wegens de warme zomer en de vroege oogst kan de Pompoenerie in november niet meer bezocht worden. Als alternatief wordt het Valkeniershof bezocht. De dame des huizes heeft er bij koffie/thee en cake uitleg over de valkerij, het trainen en vliegen met roofvogels en uilen en de jacht.

In Waterland-Oudeman, in een oud smokkelaars cafe, bevindt zich het restaurant De Roste Mus met als specialiteit zijn palinggerechten. Volgend menu wordt voor ons geserveerd: huisaperitief, paling naar keuze (in de room, in het groen, provencaals of gebakken) en dame blanche.

Wij sluiten de dag af in het grens stadje Sluis voor een paar uur vrije tijd. Bij mooi weer kan men er een wandeling maken op de vestingen of een terrasje of tea-room bezoeken of er wat shoppen.

 

Middagmaal inbegrepen in de prijs, gelieve bij inschrijving de keuze te bepalen van het palinggerecht te noteren bij de opmerkingen! (Keuze uit: in de room, in het groen, provencaals of gebakken)

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

15/11/2018

€ 60,00

€ 57,00