Keukenhof, bezoek aan het bloemenpark met passage Bloemencorso !

Flower Power is het thema van Keukenhof in 2019. Bloemen inspireren mensen. In Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren '70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. Flower Power, de kracht van bloemen!

Een bezoek aan het Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld, blijft een unieke en onvergetelijke belevenis. Ieder jaar telt men er meer dan één miljoen bezoekers.

De 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim 32 hectare aan geur en kleur. In de paviljoens wisselen 30 bloemen- en plantenshows elkaar af. Ontdek de actuele trends in tuinieren en raak geïnspireerd in de 7 inspiratietuinen. Vele kunstwerken komen goed tot hun recht tussen de bloemen.

Men kan er nu ook met een fluisterboot een tocht maken rondom de bloemenvelden. Ieder weekend zijn er evenementen en activiteiten voor jong en oud.

De spektaculaire bloemencorso van de bloembollenstreek passeert in de namiddag voorbij het Keukenhof. Een echte aanrader.

 

Ticket inbegrepen in de prijs.

 

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

13/04/2019

€ 50,00

€ 47,00

VOLZET!