Den Haag Koninklijke Kerstmarkt

Den Haag, hoofdstad van Nederland, heeft de allure van de hoofdstad en de charme van Parijse winkelstraten. Er is niet alleen het koninklijk paleis Noordeinde, het Binnenhof met de ridderzaal waar op prinsjesdag de koning voor de leden van beide Kamers de troonrede uitspreekt, het prachtig vernieuwde en uitgebreide Mauritshuis met o.a. Vermeers meisje met de parel alsook het Panorama Mestdag.

Maar natuurlijk ook de Passage, een overdekt winkelcentrum uit de 19e eeuw met prachtige luxe winkels. Daarnaast bevindt zich de Nieuwe Passage met een enorm aanbod van alle grote merken. De Grote Marktstraat is voor de shoppingliefhebbers met o.a. de Bijenkorf de place 2 be. De Haagse Bluf is een klein winkelcentrum bij de Grote Kerk.

Met  tram nummer 1 ben je zo in Scheveningen waar zowel de Pier als het Kürhaus vernieuwd zijn. Ook een wandeling tot aan het Vredespaleis en het Kunstmuseum zijn aan te raden. De vaste tentoonstelling 'Mondriaan en De Stijl' is voor de kunstliefhebbers een must.

De koninklijke kerstmarkt op de Lange Voorhout, een prachte laan waar zich heel wat ambassades alsook de Kloosterkerk zich bevinden, is een echte publiekstrekker.

 

 

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

17/12/2023

€ 42,00

€ 39,00