Amsterdam, vrij bezoek (Hermitage, Classic Beauties)

Na een korte stadsrondrit verlaten we de bus aan hotel Victoria. Wie wil is de ganse dag vrij. De gids maakt met de liefhebbers een wandeling naar de Dam, het Begijnhof, de Bloemenmarkt, het Rembrandtplein, de Walletjes, enzovoort... Een boottocht op de grachten met de vele mooie pakhuizen behoort ook tot de mogelijkheden.

Het shoppingaanbod in Amsterdam is enorm. Naast De Biekorf, Magna Plaza, de Kalverstraat... zijn er oneindig veel gezellige, typische Hollandse winkeltjes. Alle winkels zijn op zondag open. Een aanrader zijn de Negen Straatjes.

Amsterdam is ook een museumstad. Na tien jaar renovatie is het Rijksmuseum met de Nachtwacht van Rembrandt weer open, zowel het Stedelijk Museum (moderne kunst), het Amsterdam Museum, het Van Gogh museum, zijn vernieuwd.

Voor een bezoek aan het huis van Anne Franck is het absoluut noodzakelijk om vooraf kaarten te reserveren via het internet.

Het EYE filmmuseum, te bereiken met de gratis overzet aan het centraal station, is een echte publiekstrekker.

In de Hermitage loopt de tentoonstelling 'Classic Beauties'.

 

In de mooie rijksmuseumtuinen zijn dit jaar negen monumentale sculpturen van de Spaans-Baskische kunstenaar Eduardo Chillia gratis te bezichtigen.

Data

Prijs

Prijs kind

Opmerking

Online reserveren

28/10/2018

€ 34,00

€ 31,00

PROMO