Corona update

Beste klant,

 

Goed nieuws! U kan terug langskomen om samen uw reisplannen te bespreken en ook de brochures komen eraan.

 

Conform de maatregelen van de overheid, kan dat enkel op afspraak, en in principe alleen. Bovendien kunnen we maar 1 afspraak tegelijkertijd laten doorgaan.

 

Zoals eerder aangegeven blijven we tot eind dit jaar enkel op maandag- en vrijdagvoormiddag open.

Afspraken daarbuiten zijn uiteraard ook steeds mogelijk op aanvraag.

 

Contacteer ons via info@simatours.be om een afspraak te maken. Of bel ons op 051 72 22 22 op maandag- of vrijdagvoormiddag.

 

Verder hebben we nog goed nieuws! We verlengen uw Coronavoucher (van een eerder geboekte dagreis per autocar) met een jaar8 Dus tot 2022!

 

We begrijpen dat u in deze moeilijke periode niet onmiddelijk kan beslissen om een nieuwe trip te boeken. We willen u dan ook alle tijd geven en daarom hebben we uw voucher of geschenkbon met 1 jaar verlend. U hoeft hiervoor niets te doen, dit werd automatisch in ons systeem aangepast.

 

Tot gauw!

Uw Sima team

Home

SIMA TOURS is een begrip op gebied van vliegtuigreizen en autocarvervoer in West-Vlaanderen.

Sima Tours bestaat enerzijds uit een reisbureau met reizen naar Zuid-Afrika en Namibië als specialisatie en anderzijds uit een jong, en steeds groeiend autocarbedrijf.

Onze autocars zijn voorzien van het hoogste comfort en als extra beschikken wij over 2 exclusieve Old-timer autocars voor huwelijken en VIP-uitstapjes.

Uiteraard bieden wij U ook diverse dagreizen en meerdaagse reizen aan met onze autocars en deze vindt U terug in de rubriek eigen Reizen.

Ons team staat graag tot uw dienst voor alle vragen op gebied van reizen en personenvervoer.

Fanreis Christoff & Linsday

2021

 

Meerdaagse reizen 2021

Wij hebben besloten om ons volledig meerdaagse autocarprogramma van deze zomer te verplaatsen naar 2021!