Corona update

Beste klant,

 

Goed nieuws! U kan terug langskomen om samen uw reisplannen te bespreken en ook de brochures zijn binnen!

Momenteel mogen wij niet reizen maar dromen, plannen en boeken mag gelukkig wel.

 

Conform de maatregelen van de overheid, kan dat liefst op afspraak. Omdat we maar 1 afspraak tegelijkertijd mogen laten doorgaan. Komt u niet op afspraak, bestaat de kans dat u buiten even moeten wachten.

 

Wij blijven enkel op maandag- en vrijdagvoormiddag open.

Afspraken daarbuiten zijn uiteraard ook steeds mogelijk op aanvraag.

 

Contacteer ons via info@simatours.be om een afspraak te maken. Of bel ons op 051 72 22 22 op maandag- of vrijdagvoormiddag.

 

Verder hebben we nog goed nieuws! We verlengen uw Coronavoucher (van een eerder geboekte dagreis per autocar) met een jaar! Dus tot 2022!

 

Nieuw voor boekingen 2021:

+ Als u nu boekt, geniet u van de garantie op beschikbaarheid en kan u uw voorkeur van zitplaats doorgeven.

+ Kan de reis niet doorgaan, omdat de veiligheidsregels dit niet toelaten door corona (rode zone, verplichte quarantaine na de reis, horeca ter plaatse is gesloten, …), dan annuleren we de reis en krijgt u uw geld terug.  U wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Hierbij onze brochure vol reisideeën met autocar, vliegtuig of boot. Bekijk of download de nieuwe brochure 2021 via deze link.

 

Uiteraard hopen en dromen we dat we in de zomer van 2021 opnieuw kunnen genieten van de mooiste tijd van het jaar, uw reis! 

 

Tot gauw!

Uw Sima team

Home

SIMA TOURS is een begrip op gebied van vliegtuigreizen en autocarvervoer in West-Vlaanderen.

Sima Tours bestaat enerzijds uit een reisbureau met reizen naar Zuid-Afrika en Namibië als specialisatie en anderzijds uit een jong, en steeds groeiend autocarbedrijf.

Onze autocars zijn voorzien van het hoogste comfort en als extra beschikken wij over 2 exclusieve Old-timer autocars voor huwelijken en VIP-uitstapjes.

Uiteraard bieden wij U ook diverse dagreizen en meerdaagse reizen aan met onze autocars en deze vindt U terug in de rubriek eigen Reizen.

Ons team staat graag tot uw dienst voor alle vragen op gebied van reizen en personenvervoer.

Dag-en meerdaagse reizen 2021

Bekijk hier onze brochure met dag - en meerdaagse reizen 2021.

 

Fanreis Christoff & Linsday

2021